Tel: 070 801 727 / 041 322 603 / 01 585 14 92

BABOLAT PURE STRIKE TEAM

178,00
Dodaj na seznam želja

Velikost ročaja loparja:

L2 - 4 ¼
L3 - 4 ⅜
L1 - 4 ⅛

Dodatne storitve:

Količina:

Barve izbranega artikla

BABOLAT PURE STRIKE TEAM

S tretjo generacijo Pure Strike Team-a, Babolat prinaša malenkost bolj zadušen občutek pri udarcu, a obdrži izjemno igralnost prejšnje generacije. Kot lažji in hitrejši od svojega »brata«, Pure Strike-a 100, je ta 285 gramski lopar idealen za rekreativne igralce, ki želijo doseči dober spin, imeti moč udarca pod nadzorom in hkrati odličen občutek loparja v rokah.
In da ne bo pomote- z njim se ne bodo dobro počutili le rekreativni igralci, temveč tako boljši tenisači, ki ne marajo oz. ne zmorejo igrati s težjimi loparji, kot tudi mlajši tekmovalci!
Tako kot prejšnja generacija ima tudi novi model t.i. Control Frame Technology, hibridno konstrukcijo okvirja, ki združi tako koristi kvadratnega okvirja (nadzor in občutek) kot eliptičnega (hitrost in dinamika).
Namen FSI Power Technology, katere značilnost so večji razmaki med zgornjimi prečnimi strunami, je omogočiti igralcu boljši spin in moč.
Novost pri novem modelu je C2 Pure Feel, tehnologija materiala, ki združuje Babolatov slavni Cortex z edinstveno fleksibilno in visoko- elastično gumo v okvirju na lokacijah 3 in 9 za malenkost daljši kontakt z žogo in s tem boljši občutek pri udarcu.
Namenjen vsem igralcem in igralkam, ki želijo lahek in uporabniku prijazen »performance« lopar, s katerim bodo z lahkoto zadevali cilje na nasprotnikovi strani z vseh področij na igrišču.

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

Razporeditev strun 16x19
Serija BABOLAT PURE STRIKE
Velikost glave 100 in. 645 cm2
Težišče 330 mm
Teža tenis loparja 285 g

zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.