Tel: 070 801 727 / 01 585 14 92

Head Graphene 360 Instinct MP Lite

178,00
Dodaj na seznam želja

Velikost ročaja loparja:

L1 - 4 ⅛
L2 - 4 ¼
L3 - 4 ⅜

Dodatne storitve:

Količina:

Barve izbranega artikla

Head Graphene 360 Instinct MP Lite

Instinct MP Lite, najhitrejša in uporabniku najbolj prijazna različica Instincta. Ta lopar omogoča spin, moč in natančnost udarca in je primeren za začetnike in hitro napredujoče mlajše tekmovalce. Primeren je tudi za srednje dobrega igralca, ki si želi udobnega in prijaznega loparja, ki zagotavlja izjemno enostavno pospeševanje udarca. Instinct MP Lite temelji na tehnologiji Graphene 360, ki prinaša prednosti polarizirane teže glave, hkrati pa krepi glavo loparja na ključnih mestih. Rezultat je dodatna stabilnost pri udarcu skupaj z optimalnim prenosom energije žoge. Iz osnovne linije lopar omogoča pospeševanje udarcev z izjemno lahkoto, kar omogoča napadalnejšo igro. Odprt vzorec 16x19 zagotavlja izjemen spin potencial. Lopar je tudi prijaznejši za roko v primerjavi s podobnimi različicami. Nizka teža loparja omogoča boljšo odzivnost na returnu in iz igre v teku. Lopar nudi dober občutek tudi na mreži, kjer z enostavno okretnostjo zagotavlja dovolj stabilnosti., kljub nizki teži loparja. Na servisu lopar omogoča dovolj natančnosti in moči. Kot najbolj obvladljiva verzija Instinct je MP Lite odlična možnost za začetnike ali srednje dobre igralce.


Družina loparjev Instinct ponuja brezskrbno moč in nepozabno teniško izkušnjo. Vsestranska serija loparjev za velike udarne baselinerje ki bodo pometli z njihovimi nasprotniki.

Serija Instinct loparjev je več kot primerna za igralce, ki še vedno gradijo svoje osnove, pa tudi za tiste bolj izkušene napadalce z žogo.


TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

Razporeditev strun 16x19
Velikost glave 100 in. 645 cm2
Težišče 345 mm
Teža tenis loparja 265 g
Serija HEAD INSTINCT

zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.