Tel: 070 801 727 / 041 322 603 / 01 585 14 92

Head Grephene 360 Instinct S

170,00
Dodaj na seznam želja

Velikost ročaja loparja:

L1 - 4 ⅛
L2 - 4 ¼
L3 - 4 ⅜

Dodatne storitve:

Količina:

Barve izbranega artikla

Head Grephene 360 Instinct S

Head Graphene 360 Instinct S  z nekaj dodatne stabilnosti in moči ohranja obvladljivost, zato je odlična izbira za začetnike, naprednejše mlajše tekmovalce in srednje dobre igralce. Podobno kot Instinct MP lopar ponuja okvir 23-26-23mm in odprt niz strun 16x19, ki mu daje podobno zanimivo kombinacijo moči in spina. Udarci s to različico MP so odlična izbira za igralca, ki si želi začeti z agresivnejšo igro. Tako kot drugi loparji Instinct, ima tudi ta lopar Graphene 360 tehnologijo za stabilnejši in močnejši odziv udarca. V primerjavi s prejšnjo generacijo je ta posodobitev težja. Rezultat je stabilnejši in udobnejši občutek ob udarcu. Lopar nudi tudi več moči, zaradi česar začetniki lažje pridobijonadzor nad točko. Tudi z nekoliko višjo težo je Instinct S še vedno zelo okreten, zaradi česar se dobro izkaže v obrambni igri, izvajanju udarcev v teku in na mreži. Okretnost loparja je prednost na returnu, kjer se lopar hitro odziva in omogoča natančne udarce. Tako kot Instinct MP se lopar odlično izkaže pri servisu, kjer omogoča dovolj spina in natančnosti. Instinct S ostaja odlična izbira za začetnike in igralce, ki si želijo okreten in obvladljiv lopar.


Družina loparjev Instinct ponuja brezskrbno moč in nepozabno teniško izkušnjo. Vsestranska serija loparjev za velike udarne baselinerje ki bodo pometli z njihovimi nasprotniki.

Serija Instinct loparjev je več kot primerna za igralce, ki še vedno gradijo svoje osnove, pa tudi za tiste bolj izkušene napadalce z žogo.


TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

Razporeditev strun 16x19
Težišče 320 mm
Velikost glave 100 in. 645 cm2
Serija HEAD INSTINCT
Teža tenis loparja 285 g

zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.