Tel: 070 801 727 / 01 585 14 92
< Nazaj na seznam
13. Marec 2017

TOČKE ZVESTOBE

Nenehno se trudimo približati artikle in novosti našim kupcem ter nagraditi njihovo zvestobo. Zato poleg občasnih akcij in promocijskih kod registriranim uporabnikom omogočamo še zbiranje točk zvestobe, s katerimi si ti lahko znižajo vrednost nakupa.

V naši spletni trgovini, vam vsak nakup nad 10 prinese določeno število točk zvestobe, ki jih lahko vnovčite že takoj ob naslednjem nakupu v obliki gotovinskega popusta in si tako znižate vrednost nakupa, lahko pa jih zbirate tudi dlje časa. V tem primeru se vam točke pridobljene z nakupi seštevajo, vidite pa jih v rubriki »Moj račun / Točke zvestobe«.
Nakup v naši spletni trgovini pa lahko priporočite tudi prijateljem, in mu s tem podarite 3% popusta na prvi nakup, sebi pa s tem prislužite dodatno točko zvestobe.


 


Točke zvestobe se zbirajo v tekočem letu od 1. januarja do 31. decembra. Po preteklem obdobju se točke ponastavijo in začnejo zbirati ponovno. Spodaj si oglejte še sistem pridobivanja in unovčevanja točk zvestobe.


SISTEM TOČK ZVESTOBE


Točke zvestobe od naročil

Vrednost 1 točke zvestobe

   ★ 0,20€  

Nakup nad 10 €

   ★ 1 točka  

Nakup nad 50 €

   ★ 6 točk  

Nakup nad 100 €

   ★ 13 točk  

Nakup nad 500 €

   ★ 60 točk  

Nakup nad 1000 €

   ★ 130 točk  

Točke zvestobe od priporočil

Uporabljeno priporočilo

   ★ 1 točka  

Popust za prijatelja


  ★ 3%  Točke zvestobe unovčite tako, da v košarici preden zaključite nakup s klikom na »Uporabi«, porabite trenutne točke zvestobe, ali pa si vrednost nakupa znižate spromocijsko kodo.

 

zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.