Tel: 070 801 727 / 01 585 14 92

BABOLAT PURE STRIKE 100 2019

197,00
Dodaj na seznam želja

Velikost ročaja loparja:

L2 - 4 ¼
L3 - 4 ⅜
L4 - 4 ½
L1 - 4 ⅛

Dodatne storitve:

Količina:

Barve izbranega artikla

BABOLAT PURE STRIKE 100 2019

Predstavljamo vam tretjo generacijo loparja Pure Strike 100, ki s svojimi karakteristikami združuje zmerno moč in natančnost spinanih udarcev z dobrim občutkom. S težo 300 gramov in swingweight-om 319, ta novi Babolatov lopar doseže ravno pravo ravnovesje med hitrostjo udarca in stabilnostjo.
Tako kot prejšnja generacija ima tudi novi model t.i. Control Frame Technology, hibridno konstrukcijo okvirja, ki združi tako koristi kvadratnega okvirja (nadzor in občutek) kot eliptičnega (hitrost in dinamika).
Namen FSI Power Technology, katere značilnost so večji razmaki med zgornjimi prečnimi strunami, je omogočiti igralcu boljši spin in moč.
Novost pri novem modelu je C2 Pure Feel, tehnologija materiala, ki združuje Babolatov slavni Cortex z edinstveno fleksibilno in visoko- elastično gumo v okvirju na lokacijah 3 in 9 za malenkost daljši kontakt z žogo in s tem boljši občutek pri udarcu.
Čeprav Pure Strike 100 ne premore toliko moči kot denimo enako težka Pure Drive ali Pure Aero, bo vaša igra z njim z zadnje črte kljub temu hitra, čvrsta in natančna, z njim pa boste z lahkoto udarjali dolge žoge v zadnji del nasprotnikove polovice, obenem pa vas ne bo pustil na cedilu niti pri natančnih krajšanih žogah ali udarcih, ki zahtevajo ostre kote.
Pri igri na mreži omogoča dober kontakt in predvsem malenkost nadpovprečno stabilnost v svojem težnostnem razredu.
Pure Strike 100 bo všeč tudi bolj agresivnim serverjem, saj bodo z njim dosegli velik spin, natančnost in moč, s čimer bodo lahko prisilili nasprotnika v šibek odgovor na servis
Na drugi strani, pri vračanju udarca na nasprotnikov servis pa je dovolj okreten in čvrst, da v odgovoru na močnejši servis pošljete žoge globoko v igrišče, druge oz. lažje servise pa hitro kaznujete z močnim udarcem.
Pure Strike 100 tako ostaja odličen lopar za dobre igralce, ki želijo srednje težek lopar, s katerim bodo z lahkoto zadevali ob polnih zamahih.

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

Serija BABOLAT PURE STRIKE
Razporeditev strun 16x19
Težišče 320 mm
Velikost glave 100 in. 645 cm2
Teža tenis loparja 300 g

zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.