Tel: 070 801 727 / 041 322 603 / 01 585 14 92

TECNIFIBRE T FLASH 300 CES

160,00
Dodaj na seznam želja

Velikost ročaja loparja:

L2 - 4 ¼
L3 - 4 ⅜
L4 - 4 ½

Dodatne storitve:

Količina:

Barve izbranega artikla

TECNIFIBRE T FLASH 300 CES

Tecnifibre TFlash 300 CES je nadgradnja prejšnjega modela s številnimi tehnologijami. Ob tem so uspeli še izboljšati hitrost, spin in natančnost, zato je odličen izbor za igralce, ki iščejo udobje in moč. Nova izvedba tako temelji na povsem novi tehnologiji CES section, ki s spremembo okvirja loparja izboljša stabilnost in poveča moč udarcev.
Poleg spremenjenega okvirja še vedno uporablja poseben konveksni mostiček, ki poskrbi za dodatno moč, zaradi podaljšanih strun in močno izboljša udobje. Progressive string pattern poskrbi, da so strune na sredini bolj goste in ob straneh bolj redke, kar pripomore k boljši kontroli žogice in poskrbi za manj vibracij pri zadetju izven centra.
Lopar omogoča, da ustvarite veliko hitrost pri udarcih izza zadnje linije, na mreži pa se izkaže za hitrega in izredno stabilnega. Z vsemi novostmi na geometriji in občutku, se lopar Tflash 300 CES uvršča na listo najboljših rekreativnih igralcev, ki želijo hiter in natančen lopar.
 Za izboljšanje udobja so dodali HD Fuse grip. To je manjši vstavek iz silicona ob ročaju, ki dodatno izboljša udobje loparja in poveča občutek žogice.
 Lopar priporočamo mlajšim tekmovalcem, boljšim rekreativnim igralcem in igralkam, ki iščejo lopar z več moči in boljšo natančnostjo.

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

Razporeditev strun 16x19
Težišče 315 mm
Velikost glave 100 in. 645 cm2
Teža tenis loparja 300 g

zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.