Tel: 070 801 727 / 01 585 14 92

TENIS LOPAR TECNIFIBRE T FIGHT 265 DYNACORE 2

149,95 €
134,95
Dodaj na seznam želja

Velikost ročaja loparja:

L1 - 4 ⅛
L2 - 4 ¼

Dodatne storitve:

Količina:

Barve izbranega artikla

TENIS LOPAR TECNIFIBRE T FIGHT 265 DYNACORE 2

Lopar Tecnifibre TFight 265 Dynacore je namenjen mlajšim tekmovalcem, starim od 10 do 13 let in rekreativnim igralcem. Lopar uporablja posodobljeno Synergy Link HD tehnologijo, ki ga naredi še bolj prijaznega za roko.

Lahek, manevriren in izredno udoben lopar, je namenjen vsem, ki iščejo kontrolirano moč in dober spin potencial.

Ima velikost glave 645 cm2 (100 sq. in) kar pomeni, da odpušča nekaj več napak, saj ima večje idealno mesto zadetja (sweet spot), zato bo svoje mesto našel tudi med številnimi rekreativci.Ta izredno prilagodljiv lopar dovoljuje bolj agresivnim igralcem, da igrajo "na polno" ko zaključujejo točke, brez da bi jih moralo skrbeti, da bodo njihovi udarci predolgi. Zaradi izredno vodljivega občutka, je odlična izbira tudi za igralce, ki radi pridejo k mreži, kot tudi za igro dvojic, kjer se veliko igra servis-volej.

Z novo Dynacore tehnologijo so povečali fleksibilnost in izboljšali stabilnost samega loparja. Zaradi tega so loparji postali mehkejši, bolj udobni in nudijo ogromno občutka.

Lopar med drugim uporablja tudi Synergylink HD Tehnologijo, kjer je posebni poliuretanski materijal (PU) vstavljen med grommeti (plastika za strune) in na ključnih mestih okvirja, tako za 18 % zmanjša vibracije in tako poveča udobje med samo igro. S tem lopar postane bolj prijazen za mlade igralce, dekleta, rekreativce ter vse tiste, ki imajo težave z rameni ali komolci.

Model TFight 265 DSC2 želi pridobiti prednost pred konkurenco z daljšo obstojnostjo. Prva tehnologija je Armor Cap Bumpers, ki ščiti glavo loparja pred udarci in druga tehnologija je EZ Lock Eyelet, ki omogoča lažjo izdelavo vozla pri napenjanju in hkrati podaljšuje življensko dobo plastike (Bumberjev).

Pri strunah uporabljajo loparji posebno Tecnifibre Horse back strip tehnologijo, kjer ima kanal za strune izdelane grebene za povečanje moči, udobja in podaljšanja življenjske dobe strune.

TEHNIČNA SPECIFIKACIJA

Razporeditev strun 16x20
Velikost glave 100 in. 645 cm2
Težišče 330 mm
Teža tenis loparja 265 g
Serija TECNIFIBRE T FIGHT

zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.