Tel: 070 801 727 / 041 322 603 / 01 585 14 92

Slinger teniški top

949,99
Dodaj na seznam želja

Količina:

Barve izbranega artikla

Slinger teniški top

Tovrsten športni pripomoček ni novost na področju tenisa. Je pa novost, da za delovanje pripomočka ne potrebujete konstantnega dostopa do električne energije. Teniški top je lažji od konkurenčnih, enostavnejši za premikanje, je cenejši ter ponuja veliko uporabnih funkcij. Poleg topa, katerega delovanje si lahko ogledate na priloženi povezavi, top ponuja tudi prostor za shranjevanje loparjev ter prostor za shranjevanje teleskopske tube za pobiranje žogic. Preko baterije pa lahko polnite tudi Vaš mobilni telefon.
Prvo polnenje baterije topa traja 8 ur, nato pa Vam top služi 5 ur kot teniški partner. Kapaciteta topa je 144 teniških žogic. Top omogoča nastavitev hitrosti izmeta in kot izmeta žogice. Maksimalna hitrost žogice je 73 km/h, minimalna pa 16 km/h. Top lahko nadzorujete s priloženim daljince, tudi ko ste na drugi strani igrišča. Poleg topa dobite zraven platformo na katero postavite top. Platforma je gibljiva in tako učinkovito simulira igro nasprotnika. Priložen je tudi nosilec za mobilni telefon s katerim lahko posnamete Vaš trening in ga kasneje analizirate. Teniški top je primeren za začetnike kot tudi profesionalne igralce tenisa in v prvi vrsti namenjen izpopolnjevanju tehnike teniške igre.
http://www.youtube.com/watch?v=KJEB-sN5UfM&t=70szapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.