Tel: 070 801 727 / 041 322 603 / 01 585 14 92
< Nazaj na seznam
14. November 2019

Rezultati testiranja Strune Head Experimental

Glede na ostale poliestrske strune Head Experimental resnično izstopa. Večina dobrih igralcev tenisa išče razmerje med kontrolo in močjo, ta struna pa poleg
Glede na ostale poliestrske strune Head Experimental resnično izstopa. Večina dobrih igralcev tenisa išče razmerje med kontrolo in močjo, ta struna pa poleg idealnega razmerja med naštetima komponentama nudi še izjemen občutek in je za struno iz tega dokaj trdega materiala še zelo prijazna roki. Če ste resen teniški igralec, jo morate preizkusiti, saj je nekaj posebnega. Sam imam dokaj občutljiv komolec, a moram priznati, da po 14 dneh testiranja nisem zaznal nobene reakcije v roki ali rami. Struna je tudi rahlo profilirana (šestkotna), tako da omogoča zelo dobro rotiranje žogic, vendar pri tem vseeno ni tako agresivna, kot večina ostalih profiliranih strun. Zelo lepo se odziva pri počasnem gibanju loparja,  pri hitrem gibanju pa je naravnost fantastična. Nadziranje globine žogic je izjemno, prav tako z lahkoto odpirate igrišče. Zelo dobro se kontrolira tudi tempo in rotacije žogic, občutek ob igranju pri mreži in serviranju je prav tako odličen.
Struna se ne premika oziroma se po udarcu vrne v svoj položaj, zdi se, kot da bi bila njena površina rahlo naoljena. Prav tako se z lahkoto vpenja v lopar in zelo dolgo drži izbrano napetost.
Struno sem testiral na loparju Tecnifibre TF 40, ki ima strune pletene v vzorcu 18x20, napel sem jo na 24/23 kilogramov.
Struna je namenjena dobrim rekreativnim igralcem in vrhunskim tekmovalcem.
Moj sklep bi bil, da je to najboljša poliestrska struna na trgu.

Struna pride na teniške police  2020.

Testiral: Murko Cic

Tenis Center Murko
zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.