Tel: 070 801 727 / 041 322 603 / 01 585 14 92
< Nazaj na seznam
26. Februar 2012

4 generacija že težko pričakovanih teniških copat

Vsako leto največja in najbolj prestižna tekaška revija na svetu "Runner’s World” (USA), anketira svoje bralce, kateri je po njihovem mnenju najboljši tekaški čevelj na svetu.
Udeleženci glasovanja so glasovali v petih različnih kategorijah in ASICS tekaški copati so absolutni zmagovalci v vseh kategorijah.

Čeprav je dobil ta prestižen naslov tekaški in ne teniški copat, pa je Asics Gel Resolution najbolje prodajani teniški copat za peščena igrišča. V letošnjem letu pa je na trg prišel še izboljšani in izpopolnjeni model, saj je v sodobnem tenisu zaradi izjemno agresivne igre vse bolj pomembna podpora pri stranskem gibanju, hkrati pa so copati postali lažji in bolj zračni. Pri modelu Resolution 4 so izboljšali zgornjo mrežico in jo naredili še bolj obstojno. Tako so rešili problem za vse tiste, ki so se pritoževali nad slabšo vzdržljivostjo, saj je ta model narejen iz vzdržljivejših materialov.  Pričakovati je, da bo tako kot predhodnik, najbolje prodajan teniški copat v Evropi. Podplat z vzorcem tako imenovane ribje kosti pa je razvit posebej za peščena igrišča.

To je že 4 generacija težko pričakovanih teniških copat, ki se je razvila skupaj najboljšimi igralci tenisa. Sedaj ima dodano še Flexion Fit tehnologijo, za izjemen oprijem noge, stabilnost in udobnost. Prava izbira je za vse agresivne igralce, ki daje odličen oprijem in občutek podlage ter stabilnost. Patentirana tehnologija Biomorphic Fit na zgornjem delu copata, daje kot rokavica oprijem, stabilnost in udobje.

Revolucionarna thenologija Personal Heel Fit v podplatu, omogoča copatu, da se le ta oblikuje po obliki noge. Posebna Asics AHAR in tehnologija ščiti zunanji del copata proti obrabi in mu podaljšuje življenjsko dobo.

Tenis copati Asics Gel Solution Speed pa so trenutno najlažji teniški copati na trgu, izjemna mehkoba in blaženje, ki daje še dodatno hitrost in impulzivnost na teniških igriščih. Zelo dober občutek podlage in stabilnost, ter odličen oprijem. Športni copat je lahek zaradi zračnega jezika in 'pametnih' materialov.

N.D.

zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.