Tel: 070 801 727 / 041 322 603 / 01 585 14 92

tenis struna tecnifibre triax-kolut 200m

295,00
Dodaj na seznam želja

Debelina strune:

1,28 mm

Količina:

Barve izbranega artikla

tenis struna tecnifibre triax-kolut 200m

Struna je sestavljena iz 50% co-polyestra in 50% polyurethana, ter tako nudi odlično kombinacijo med mono in multifilamentom. Tako nudi dosti večjo kontrolo kot multifilamenta struna in večjo moč kot monofilament (poliester)
 
Struna Triax spada v isto kategorijo kot struni Duramix in HDMX, vendar nudi veliko boljšo kontrolo kot prej omenjeni struni.
 
Udobje in moč:
zaradi uporabe PU ovoja, struna absorbira večino vibracij in tako nudi veliko udobja in ščiti roko pred nepotrebnimi poškodbami. Udobje se v primerjavi s poliestrskimi strunami poveča za 15%
 
Obstojnost:
je zelo dobra alternativa multifilamentnim strunam, saj se obstojnost poveča za kar 50%, ker je uporabljen co-polyester. Vendar pa še vedno ne dosega obstojnosti klasičnih poliestrskih strun. Mi struno priporočamo vsem, ki imate težave s poškodbami, pa vam multifilamenta struna prehitro poči
 
Ohranjanje napetosti:
Odlično ohranja napetost, zato pri uporabi Poly-Fusion Multifilamentnih strun ne boste opazili padca tudi po številnih urah igranja. 
 
Udobje:
Struna je obdana s PU materialom, ki absorbira večino vibracij po udarcu. Na takšen način boste lažje preprečili številne poškodbe rok in ramen.
 
Debelina: 1,28, 133 in 1,38
Barva: naravna
Dolžina: 200m
 
Struno priporočamo predvsem rekreativnim igralcem, ki iščejo odlično razmerje med mono in multifilamentnimi strunami, se pravi potrebujejo odllično razmerje med močjo, kontrolo in obstojnostjo. Druga skupina, ki ji priporočamo to struno pa so otroci in dekleta, ki potrebujejo ustrezno udobje in dobro kontrolo.
 
Ker se vse multifilamentne strune močno raztegnejo pri napenjanju pripročamo malenkost debelejšo struno kot jo uporabljate navadno. Namreč multistruna debeline 1,34 se po napanjanju raztegne in stanjša na debelino 1,28

zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.