Tel: 070 801 727 / 041 322 603 / 01 585 14 92
Kako nakupujem


Nakup v naši spletni trgovini PROTENIS.SI je enostaven in udoben. Po ugodnih cenah vam je na voljo najboljša izbira teniške opreme v Sloveniji.

Nakup in iskanje sta enostavna, saj lahko s pomočjo iskalnika ali preko podkategorij in filtrov hitro poiščete želeni izdelek.

Ko ste izdelek izbrali, ga lahko dodate v košarico. Tam vas bo čakal, dokler ga ne boste odstranili ali izvedli nakup. Za nakup se ni potrebno registrirati, saj se lahko odločite za opcijo Hitri nakup. Omogočena so plačila prek kreditnih kartic, po povzetju, po predračunu in osebni prevzem.

Nad skupnim zneskom 70 EUR vam ProTenis podari brezplačno poštnino. Z vsakim nakupom boste pridobili tudi točke zvestobe, ki jih lahko unovčite kadarkoli, tudi že ob naslednjem nakupu. Lestvico s točkami si lahko ogledate v svojem profilu, za prejem točk pa morate biti registrirani in prijavljeni v sistem.

Obilo užitkov pri nakupovanju,
vaš ProTenis.si


Koraki procesa nakupa:1. korak – dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico

Izdelek, ki ga želite kupiti dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb (»Dodaj v košarico«). Pri nekaterih izdelkih, (npr. pri loparju), imate v fazi izbire artikla možnost izbire dodatnih specifikacij artikla (npr. velikost ročaja loparja), ponudi pa se vam tudi možnost izbora dodatnih storitev (npr. napenjanje loparja). Izdelki so razvrščeni po kategorijah (npr. po spolu, glede na namen uporabe, ipd.), poiščete jih lahko tudi s pomočjo iskalnika. Za več informacij o izbranem izdelku kliknite na ime izdelka ali na zavihek »Več informacij«. V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko kasneje nadaljujete z nakupovanjem, ali zaključite nakup. V prvem primeru, se bodo izdelki v košarici shranili za kasnejši nakup.


2. korak – (poljubno) vpis promocijske kode

S klikom na košarico, vas preusmeri v košarico. Izdelke v košarici lahko tudi poljubno odstranite (s klikom na gumb [X]) oziroma spreminjate količino. V kolikor imate »promocijsko kodo« za popust, jo lahko vpišete v polje »Imam promocijsko kodo« in si s tem zmanjšate znesek vašega naročila. Promocijske kode lahko je mogoče pridoboti na več načinov. Preko oglaševalskih akcij na Facebok in Instagram profilih ProTenis in ProRun, na spletnih straneh www.protenis.si in www.prorun.si ipd.


3. korak– izbira plačilnega načina in dostave (registracija, vnos naslova za plačilo in dostavo)

Če ste registrirani uporabnik, vpišite svoje uporabniško ime in geslo v za to namenjeni polji. Neregistrirani uporabniki kliknite gumb »Hitri nakup« in izpolnite obrazec s kontaktnimi podatki in podatki za dostavo. Vnos svojih podatkov potrdite s klikom na gumb »Naprej«.

Naslov za dostavo naročenega blaga se izpiše avtomatsko in je enak naslovu, ki ste ga vnesli v obrazec s kontaktnimi podatki. Če želite naročene izdelke prejeti na drug naslov (npr. v službo) ali jih poslati nekomu za darilo, kliknite pri polju dostava na »Spremeni« in nato vpišite zahtevane podatke. V tem primeru bo račun poslan naročniku, izdelki pa naslovniku. Vedite le, da če pošiljate paket na drugačen naslov, kot je naročnikov, plačilo blaga po povzetju ni mogoče. Na tej fazi vam ostane samo še izbira med ponujenimi načini plačila.


4. korak – plačilo (preverba naročila, izbira plačilnega načina in potrditev oz. zaključek nakupa)

Preden kliknete na gumb za zaključek nakupovanja »Oddaj naročilo«, še enkrat preverite, če je znesek naročenih izdelkov pravilen. Preverite tudi naslov dostave. Prosimo, da v tem koraku izberete ustrezen način plačila in kliknite na »Oddaj naročilo«. Stran vas preusmeri glede na izbran način plačila, kjer vpišete plačilne podatke.

Potrdilo o uspešno oddanem naročilu boste prejeli na vaš e-naslov.


zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.