Tel: 070 801 727 / 041 322 603 / 01 585 14 92
Ideja za darilo: Darilni bon


Kaj svojim prijateljem ali družinskim članom kupiti za rojstni dan ali katerokoli drugo priložnost? Se tudi vi velikokrat vprašate podobno?

Darilni boni so zagotovo nekaj, kar je lahko primerno za vsakogar in za vsako priložnost. Podarite darilni bon, ki ga lahko unovčite v naši ProTenis trgovini in s tem razveselite obdarovanca ter sebi prihranite čas, ki bi ga drugače porabili za nakupovanje in iskanje primernega darila.
Kako do bona?

Bon lahko poiščete na naši vhodni strani ProRun in ProTenis. Tudi če v iskalnik vpišete »darilni bon«, bo iskalnik le tega poiskal. Najnižja vrednost bona je 20 eur. Vpišete lahko poljuben znesek, kateri v višino ni omejen. (napr. 72,60 eur – glej sliko spodaj)Pri polju »KOLIČINA« lahko izbirate kolikšno število bonov želite dodati v vašo košarico. Izbiro bona potrdite s klikom na gumb »DODAJ V KOŠARICO«. Odpre se vam košarica, kjer s klikom »ZAKLJUČI NAKUP« nadaljujete do stopnje, kjer vpišete naslov za dostavo darilnega bona. (glej sliko spodaj)
Na nivoju vpisovanja podatkov, boste zasledili polje »OPOMBE«, kjer lahko po želji zabeležite kakšno dodatno opombo/navodilo, za lažjo dostavo. Za potrditev klknite na »NAPREJ« (glej sliko spodaj)Preusmeri vas na nivo, kjer izberete način plačila. Nikar ne pozabite (v kolikor ste pri prejšnjem koraku vpisali naslov za dostavo obdarovanca), da gre za darilo in da se pri tej obliki ne spodobi, da bi izbrali »plačilo po povzetju«. Plačilo lahko izvedete po predračunu, preko paypal transakcije ter preko plačila s plačilno kartico. Plačilo po povzetju lahko izberete v primeru, ko ste bon kot darovalec naročili k sebi in ga boste obdarovancu predali osebno. Izbiro plačila potrdite s klikom na »ODDAJ NAROČILO«. (glej sliko spodaj)


Moderno in profesionalno oblikovan darilni bon boste prejeli preko dostave s Pošto Slovenije.

Pester izbor različnih artiklov nudi možnosti za sijajno darilo! Odlična lastnost takšnega nakupa je, da lahko o darilu začnete razmišljati praktično šele zadnji moment, ker od vaše ideje do same realizacije ne mine veliko časa. Poleg tega, pa vam o tem kakšno bo darilo veliko sploh ne bo potrebno razmišljati, saj si bo končno presenečenje obdarovanec na koncu izbral sam.


zapri Na spletnih straneh Protenis.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.